09:08 / E Premte, 14 Shtator 2018

Ushtrime për formësimin e  trupit

Të gjithë ëndërrojmë për një trup perfekt.

Sigurisht, për të arritur atë duhet punë, energji dhe dëshirë.

Janë disa ushtrime të cilat ndihmojnë në formësimin e trupit./Indeksonline/

 

Temat: