16:20 / E Martë, 02 Korrik 2019

Vdes në Londër djali i sheikut të Sharjahut, Emiratet e Bashkuara Arabe tri ditë zie

Biri i udhëheqësit të Sharjahut ka vdekur në moshën 39 vjeç në Londër.

Sheikh Khalid bin Sultan Al Qasimi ishte i biri i Sheikh Dr Sulltan bin Muhammed Al Qasimi, i cili sundon qytetin në Emiratet e Bashkuara Arabe, përcjellë Indeksonline.Flamujt në vend janë urdhëruar të fluturojnë me gjysmë shtize gjatë tri ditëve të zisë.


Princi ngriti etiketën Qasimi në Mbretërinë e Bashkuar në vitin 2008 dhe dyqani i tij kryesor në Mbretërinë e Bashkuar është në Soho në lagjen Londër të Westminster.Ministria e Çështjeve Presidenciale në Emiratet e Bashkuara Arabe tha në një deklaratë: ‘Presidenti Lartësia e Tij Shejh Khalifa Bin Zayed Al Nahyan mban zi për dhimbjen dhe pikëllimin, vdekjen e Shejh Khalid Bin Sulltan Bin Mohammed Al Qasimi, biri i Sunduesit të Sharxhahut, duke iu lutur Allahut i Plotfuqishmi për të pushuar shpirtin e tij në paqe dhe t’i japë familjes së tij durimin dhe ngushëllimin ‘./Indeksonline/