12:54 / E Premte, 09 Dhjetor 2022 / Andronika

Vdes një kosovar në aksident trafiku, në Itali

Nga një aksident me fatalitet ka mbetur i vdekur një i ri kosovar në Itali.

Faqja lokale “Sje kaçanikli, nëse” shkruan se bëhet fjalë për Enisi Imshtin nga Hani i Elezit.

I ndjeri qe një kohë ishte duke qëndruar në shtetin italian.

Më poshtë, disa foto:

Mund të jetë një imazh i 2 persona
Mund të jetë një imazh i 1 person, rrugë dhe qiell
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe bar