14:12 / E Mërkurë, 27 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

Veç edhe 4 ditë bën WhatsApi në këtë telefona

WhatsApp ka vetëm edhe 4 ditë marrëveshhje me disa telefona.

Që nga 1 janari do të ndërpritet funksionimi i këtij rrjeti në disa telefona të vjetër si, Nokia, Windows dhe BlackBerry.

Në fakt modelet që nuk mund të funksionoi Whats App janë këto: Nokia Symbian S60, BlackBerry OS, BlackBerry 10, Windows Phone 8.0 dhe Nokia S40.

WhatsApp ka rekomandim për përdoruesit që të shikojnë ofertat e festave për të kaluar në telefon Android./Indeksonline/