22:03 / E Enjte, 26 Nëntor 2020 / V R

Vendosja e një trafo që bëri më shumë “sherr” se sa “hajër”

Në fshatin Novosellë të Komunës së Pejës, vendosja e një trafo në vend që të ndihmojë banorët e asaj rrethine ka shkaktuar më shumë dëme.

Vendosja e trafo në këtë fshat ka dëmtuar ulëset e parkut, tabelat e rrugës që gjenden të hedhura në tokë ndërsa ambient shihet plotësisht i dëmtuar dhe me mbeturina.

Në videot dhe fotografit e dërguara në adresë të Indeskonline shihen pamjet dhe gjendja aktuale pas vendosje së kësaj trafo./Indeksonline/