16:13 / E Martë, 19 Tetor 2021 / A K

Vepër që rivjen në dorën e lexuesve pas 70 vjetësh

Pas 70 vjetesh te botimit te pare dhe ekskomunikimit te padrejte qe iu be, ky vellim i Zekeria Rexhes rivjen si nje pjese e rendesishme e kontributit folkloristik dhe historiografik.

Ky liber ribotohet nga Instituti Albanologjik, ndersa eshte pergatitur nga studiuesit Prof.dr. Hysen Matoshi dhe Prof. asoc. dr. Nuridin Ahmeti, ndersa redaktimin teknik e ka bere Prof. dr. Lulezim Lajci.

Shkruan: Nuridin Ahmeti