16:20 / E Premte, 24 Mars 2023 / MSH

Vetëm me FIBULA tri në një = Dubai dhe Abu Dhabi + Zanzibar çmimi prej 1599€

8 Ditë, nisja më 3 Maj.

Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi

Plazh në Zanzibar.

Udhëtimet janë në Grupe dhe përfshijnë:

– Akomodimi në Hotel në Dubai me Mëngjeset në Hotel.

– Akomodimi në Hotel në Zanzibar me All Inclusive në Hotel.

– Fluturimi Tiranë – Dubai – Zanzibar.

– Shëtitjet me Autobus sipas Programit.

– Transferi nga Aeroporti në Hotel në Dubai dhe në Zanzibar dhe anasjelltas.

– Shoqërues Shqiptar në Dubai.

– Guida vendase në disa Shëtitje.

SIGURI DHE KUALITET 100%

Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!

Ju mirëpresim në zyret tona në:

038/045/046/049 24 25 26, Prishtinë

045 875 555, Pejë

045 373 555, Prizren

045 373 666, Gjakovë