15:41 / E Hënë, 15 Gusht 2022 / B O

Vetura zyrtare “fluturon” dhe në fund përplaset në pengesa (Pamje)

Vetura e radhës zyrtare e cila është keqpërdorur nga ngasësi i saj është hasur tek “Përroi i njelmët” në Prishtinë.

Vetura me tabela regjistrimi 3Z 123-03 shihet në shpejtësi të madhe, para se të përplaset me disa pengesa rrugore.

Nuk dihet ende se vetura e cilit institucion shtetëror është kjo, por mund ta shihni se vetura e shtetit ngjason më shumë me veturëtn e garave sportive./Indeksonline/