21:03 / E Premte, 23 Nëntor 2018 / indeksADMonline

Veturat në “Kodrën e Trimave” parkohen trotuareve, rrezikohen këmbësorët

Veturat e parkuara nëpër trotuare janë një rrezik i vërtetë për këmbësorët.

E një gjendje e tillë është edhe në lagjen “Kodra e Trimave” në Prishtinë, ku shumë vetura ndalen nëpër trotuare.

Si pësojë e kësaj gjendje, rrezikohen këmbësorët dhe sidomos fëmijët të cilët detyrohen që të ecin në rrugën, ku veturat zhvillojnë shpejtësi jo edhe të vogël.

Në disa fotografi të dërguara na redaksinë e Indeksonline shpërfaqet edhe më mirë gjendja e krijuar në këtë pjesë, e cila sipas lexuesit si dukuri është edhe më e çuditshme kur stacioni i Policisë është fare afër./Indeksonline/