23:05 / E Hënë, 06 Korrik 2020

Video/Policia në aksion, këta të rinj në Prishtinë nuk e ndalin lojën në fushë

Fiks në orën 21:00 kur dhe hyri në fuqi vendimi për kthimin e masave për parandalimin e pandemisë COVID-19 në Kosovë, miratuar nga qeveria Hoti, në rrugët e Prishtinës në aksion dolën Inspekcioni dhe Policia.

Derisa në shënjestër ishin me theks të veçantë kafiteritë, ku s’munguan as dënime.

E për asnjë orë, rrugët e lokalet u zbrazën tërësisht, madje kontrolla po ka edhe në vetura që po ndalohen.

Por, një atmosferë relaksi po mbretëron në një fushë sporti në Prishtinë, saktësisht ajo mbi Sallën 1 Tetori.

Një grup të rinjsh, kanë vazhduar lojën pa e vrarë mendjen nëse ka orë policore apo ka masa e dënime.

Indeksonline sjellë pamje:

Mos i humb