08:52 / E Mërkurë, 27 Qershor 2018 / indeksADMonline

Vidhet shtëpia e gjyqtares shqiptare

Është vjedhur shtëpia e gjyqtares së Durrësit, Dhurata Bilo.

Vjedhësit kanë përdorur gur fresibel për prerje ndërsa raportohet e janë vjedhur vlera të konsiderueshme por ende nuk janë deklaruar dhe nuk ka një reagim nga policia.

Gjyqtarja Bilo ka qenë disa herë objekt vlerësimi nga KLD.

Temat: