18:42 / E Hënë, 16 Prill 2018

VuA�iq tregon se a e ka gati propozimin pA�r KosovA�n

Presidenti i SerbisA�, Aleksandar VuA�iq, deklaroi sot se ende nuk e ka gati propozimin pA�r KosovA�n, por nuk A�shtA� i sigurt nA�se do tA� respektohet a�?kjo zgjidhjea�?, tA� cilA�n ai do ta ofrojA� deri nA� fund tA� muajit prill.

Kreu i shtetit serb premtoi se do tA� punojA� me seriozitet, pA�rgjegjA�si dhe guxim, por konstatoi se nuk do tA� jetA� lehtA� pA�r serbA�t.

a�?Kam thA�nA� se do tA� jetA� deri nA� fund tA� prillit. Nuk jam i sigurt nA�se do tA� jetA�, por do tA� punoj qA� tA� jetA� e mundur. Flas vetA�m pA�r prezantimin publik, nA� mA�nyrA� qA� tA� mos e dobA�soj pozitA�n e SerbisA�, asgjA� mA� shumA�a�?, tha VuA�iq nA� njA� konferencA� pA�r media nA� Beograd./Indeksonline/