16:49 / E Martë, 12 Qershor 2018

Xhabir “bossi” po e shijon Kosovën

Xhabir Zharku po i shijon bukuritë e Kosovës. Ish kryetari i Kaçanikut po del “shlirë” në vendlindjen e tij pas rikthimit nga Suedia.

Bashkë me familjen e tij, Zharku si boss po i soditë vende të ndryshme në Kosovë. Muajin e kaluar, Zharkut i është parashkruar dënimi me burg dhe tani ai është tërësisht i lirë.

Zharku, kishte jetuar lirshëm në Suedi, derisa Suedia kishte njoftuar autoritetet kosovare se nuk mund ta ekzekutoj dënimin në këtë shtet sepse s’ka marrëveshje ndërshtetërore./Indeksonline/

Temat: