08:27 / E Mërkurë, 13 Qershor 2018

Zakonet e përditshme qe ndikojnë në shëndetin tonë

Nëse i pyesim njerëzit për zakonet e tyre më të dëmshme, ndoshta do të përmendin pirjen e duhanit, abuzimin me alkoolin, ushqimin junk dhe një mënyrë jetese të ulur. Ata kanë të drejtë në lidhje me këtë, por ka edhe disa gjëra të përditshme që mund të ndikojnë në shëndetin tonë, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

Nëse është e vështirë për ju të përqendroheni dhe nëse harroni gjithnjë diçka, përpiquni të mbani mend se sa shpesh pini kafe gjatë kohës që jeni në lëvizje.

Pirja nga një kanaçe

Vendosja e një qese në një karrige ose një shtrat

Veshja e një kravatë të përditshme

  Pirja e kafesë nga gota plastike

Të bësh punët e shtëpisë në tuaj

Duke u kthyer te Dr. Google për ndihmë

  Zëvendësimi i sheqerit me ëmbëlsues artificial

Shpirti i gabuar

  Përdorimi i një tualeti në mënyrë të gabuar

 

Temat: