15:50 / E Mërkurë, 18 Prill 2018

Zbulohen pamjet e para tA� iPhone X a�?Golda�� (Foto)

Apple fshehurazi ka zhvilluar njA� version Gold tA� iPhone X.

Dokumentet e paraqitura nA� Komisionin Federal tA� Komunikimeve tA� Shteteve tA� Bashkuara tregojnA� njA� iPhone X tA� pazbuluar qA� duket se A�shtA� bA�rA� nA� njA� ngjyrosje tA� veA�antA� “ari tA� kaltA�r”.

Imazhet u zbuluan nga faqja e besueshme Apple Mac Rumors, e cila spekuloi se firma e teknologjisA� mund tA� jetA� duke planifikuar tA� lA�shojA� telefonin mA� vonA� kA�tA� vit.

Ato ishin tA� pA�rfshira nA� dokumentet e paraqitura nA� FCC dhe i nA�nshtrohen njA� klauzole gjashtA�mujore konfidencialiteti qA� skadon kohA�t e fundit. /Indeksonline/

Temat: