21:41 / E Hënë, 15 Prill 2024 / FR

Zëdhënësi i Forcave të Mbrojtjes të Izraelit: Do bëjmë gjithçka për ta mbrojtur vendin tonë

Zëdhënësi i Forcave të Mbrojtjes të Izraelit (IDF), Daniel Hagari ka thënë se do të bëjnë gjithçka për ta mbrojtur vendin e tyre.

“Ne do të bëjmë gjithçka që është e nevojshme për të mbrojtur Izraelin”, tha Hagari, shkruan BBC

Hagari thotë se sulmi iranian u pengua nga “mbrojtja e hekurt”, me SHBa-në, Mbretërinë e Bashkuara, Francën dhe vende të tjera.

Duke potencuar se këto vende e ndaluan me të vërtetë sulmin iranian.