17:45 / E Enjte, 25 Janar 2018

Zëvendëskryeministrin e zë gjumi gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës (Foto)

Gjatë ditës së sotme, është vërejtur mjaftë shumë mosinteresimi i deputetëve për pikat e rendit të ditës së seancës plenare.

Sot zëvendëskryeministri Dalibor Jevtiq ka zgjedhur Kuvendin e Kosovës që të bëjë një “sy gjumë”

Ai shihet nuk ishte aspak i interesuar nga ajo se çfarë po diskutohej në Kuvend dhe për një çast është “kotur” në seancën e Kuvendit të Kosovës.