19:28 / E Hënë, 27 Maj 2024 / C E

Zone Mobile me 1 qershor hap dyert për fëmijët, lojëra dhe shpërblime të ndryshme

Zone Mobile i hap dyert për të gjithë fëmijët në ditën e tyre, të shtunën me 1 qershor.

Të gjithë fëmijët mund të shkojnë në lokalin e Zone Mobile në Prishtinë dhe të argëtohen duke luajtur falas Play Station 5.

Gjithashtu duke luajtur do të bëhen pjesë edhe e lojës shpërblyese.

Vendi i parë do të fitoj një Dron, vendi i dytë fiton një 4×4 OffRoad derisa vendi i tretë një AirCraft me telekomandë.

Zone mobile gjithashtu do të ketë oferta edhe për prindërit që janë në përcjellje të fëmijëve.