Lajme

  • Lushtaku mbledh burrat, diskutojnë për zhvillimet në PDK dhe në Skenderaj
  • Policia dhe Prokuroria nuk e thanë, por kryetari i Deçanit thotë se Agonis Tetaj u nda nga jeta aksidentalisht
  • Shkencëtarët paralajmërojnë stuhi edhe më të fuqishme në të ardhmen