07:29 / E Martë, 27 Nëntor 2018

​Rivarrosen dëshmorët Ilir Konushevci dhe Hazir Malaj

Nën patronatin e kryeministrit Ramush Haradinaj sot bëhet rivarrimi i Heroit të Kombit, gjeneral-major Ilir Konushevci dhe Dëshmorit të Kombit, Dr. Hazir Malaj.

Agjenda e rivarrimit:

Ora 12:00, Homazhet në hollin e Kuvendit të Kosovës,

Ora 13:00, Akademia Përkujtimore në Teatrin Kombëtar, Ora 14:00, Nisja e kortezhit,

Ora 14:30, Rivarrimi në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit në Velani – Prishtinë.