75 Mall Live Search
23:36 / E Hënë, 18 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

​Twitter fillon kufizimin e gjuhës së urrejtjes

Twitter ka njoftuar sot se do të fillojë të vendosë paralajmërimin para fotove që paraqesin nazistët dhe simbolet e tjera me përmbajtje urrejtjeje, si dhe ndalimin e përdorimit të tyre si fotografi në profilet në këtë rrjet social.

Siç ka njoftuar kompania, ky veprim është vetëm një nga të paktët që do të duhet të ndërmerren për të parandaluar nacionalistët dhe grupet e tjera që propagandojnë dhunë apo urrejtje, të shfaqen në këtë rrjet.