07:51 / E Shtunë, 14 Prill 2018

a��Kanada mbA�shtet ndA�rhyrjen ushtarake nA� Siri

SHBA, Britania e Madhe dhe Franca kanA� bombarduar disa caqe qeveritare nA� Siri nA� operacionin e mA�ngjesit tA� hershA�m lidhur me pA�rdorimin e armA�ve kimike.

Kanada ka mbA�shtetur kA�tA� vendim tA� aleatA�ve, duke dA�nuar ashpA�r sulmin e javA�s sA� kaluar nA� Siri.

Kryeministri kanadez, Justin Trudeau pA�rmes njA� publikimi nA� Facebook ka thA�nA� se do tA� vazhdojnA� tA� punojnA� partnerA�t ndA�rkombA�tar pA�r hetimin e pA�rdorimit tA� armA�ve kimike nA� Siri.