14:11 / E Diele, 03 Qershor 2018 / indeksADMonline

A e dini se çka fsheh numri i fundit në datën tuaj të lindjes?

Viti që keni lindur luan një rol të madh në jetën tuaj. Por më e rëndësishmja është shifra e fundit e vitit të lindjes.

Ky numër përfaqëson elementë të ndryshëm. Ka 5 elemente: Ajri, Zjarri, Toka, Druri dhe Uji. Këto elemente mund të tregojnë shumë për karakterin e një personi, zakonet e tyre dhe shumë gjëra të tjera.

Pra, në cilën vit keni lindur? Zgjidhni shifrën e fundit të vitit të lindjes dhe gjeni elementin tuaj. Për shembull: Nëse viti juaj është 1987, do të zgjedhësh numrin 7. Ky është elementi i Zjarrit.

  1. METAL (0-1)

Përfaqësuesit e elementit metalik kanë forcën e karakterit dhe elasticitetit. Këta njerëz janë të pavarur dhe mjaft të rezervuar, pasi ata janë të gatshëm të veprojnë sipas marrëveshjes së tyre. Ata kërkojnë të jetojnë në harmoni dhe dashuri.

Njerëzit e Metalit e dinë saktësisht se çfarë duan, dhe ata do të bëjnë gjithçka për të arritur qëllimet e deklaruara. Disavantazhet e tyre janë dëshira për pushtet, mallra luksoze dhe shumë para. Ata janë të palëkundur dhe pa falje për gabimet.

  1. UJI (2-3)

Përfaqësuesit e elementit të ujit posedojnë cilësi të tilla si mirësia, hijeshia dhe dhembshuria për njerëzit. Ata kanë një imagjinatë dhe kreativitet të madh, dhe kjo është ajo që i bën ata të suksesshëm në profesionet që lidhen me artin. Këta njerëz kanë një intuitë shumë të zhvilluar dhe ata janë shumë të orientuar në detaje.

  1. DRURI (4-5)

Përfaqësuesit e elementit të drurit janë të vetë-besueshëm dhe të zellshëm. Ata kanë dëshirën për risi, për përvoja të reja dhe ata ëndërrojnë të eksplorojnë botën rreth tyre me vendet e saj të çuditshme dhe enigmat. Ata kurrë nuk sillen në mënyrë egoiste dhe narciste, përcjell bs.

  1. ZJARRI (6-7)

Përfaqësuesit e elementit të Zjarrit janë aventurierë të vërtetë, pasi ata ëndërrojnë të marrin një udhëtim në mbarë botën. Ata kanë një zakon të hyjnë në gjëra shumë shpejt. Njerëzit e elementit të zjarrit janë simpatik dhe spontan; ata e dinë se si të tërheqin njerëzit.

  1. Toka (8-9)

Përfaqësuesit e elementit të tokës janë të besueshëm dhe ambiciozë. Ata e konsiderojnë me kujdes çdo gjë të vetme, dhe ata kurrë nuk bëjnë gjëra të çmendura. Njerëzit e Tokës e duan disiplinën dhe rendin, kështu që ata gjithmonë jetojnë në orarin e tyre. E panjohur është frika e tyre më e madhe.