09:44 / E Diele, 29 Prill 2018 / indeksADMonline

A ka më shumë rëndësi përkatësia fetare apo etnike?

Në Komunën e Gjakovës numri i përgjitshëm i banorëve është mbi 95 mijë me strukturë të ndryshme etnike dhe fetare. Por, disa nga të rinjtë thonë se Gjakova njihet për toerancë fetare dhe etnike.

Disa prej tyre  janë përgjigjur në lidhje me atë se a ka rëndësi më shumë për ta përkatësia fetare apo ajo etnike.

 

Temat: