14:55 / E Premte, 06 Korrik 2018

A mund të bësh që dikush të bie në dashuri me ty? Shkenca thotë PO

Kjo është një nga pyetjet më të rëndësishme kur bëhet fjalë për marrëdhëniet romantike. Një numër i madh studimesh që janë kryer tregojnë se vërtet mund ta kontrollojmë dashurinë. Sepse në përgjithësi, kjo është vetëm një emocion psikologjik themelor si frika, gëzimi, mëshira dhe emocione të tjera që mund të rregullohen nëse monitorohen mirë. Pra, si përdorim psikologjinë dhe truket psikologjike për të mësuar të bëjmë të tjerët të bien në dashuri me ne?

Gjëja më e rëndësishme që duhet të kuptoni është se personi tjetër duhet të paktën të ketë ndjenja minimale për ju. Pastaj, ju do të jeni në gjendje t’i ktheni këto në ndjenja të vërteta, të thella, lehtësisht dhe shpejt, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

1. Mos merrni akullore në ditën e parë

2. Përparësitë e kontaktit të zgjeruar me sy

3. Tregoni atyre diçka të vështirë për veten tuaj

 

 4. Mos bëni asgjë. Le atë të bëjë diçka për ju

5. Bëni një gjuhë të fshehtë vetëm për ju dy

7. Jini pranë tyre shpesh … Por, nganjëherë qendroni larg…