23:59 / E Martë, 10 Korrik 2018

A mund të hiqet motori i makinës me ndihmën e një litari dhe një lisi?

Cfarë ndodh nëse lidhni një litar tërheqës rreth motorit të makinës dhe pastaj rreth një peme? A mund të hiqet komplet motori?

Një litar tërheqeës prej 130 metrash dhe një Jeep Grand Cherooke i vjetër u përdorën për këtë testim, me makinën e cila bëri 100 km në momentin vendimtar, rezultati është mjaft dramatik. /IndeksOnline/