20:34 / E Shtunë, 14 Prill 2018 / indeksADMonline

AfA�rdita Dreshaj: GjA�ja parA� qA� shoh tek njA� mashkull janA� kA�pucA�t!

Modelja dhe kA�ngA�tarja shqiptare nga Maqedonia pA�r RevistA�n Who ka treguar si kurrA� mA� parA� pA�r 20 gjA�rat mA� interesante nga jeta e saj, duke nisur nga zakonet e deri tek raporti i saj me tA� fejuarin e saj A�ek, Jakub Kindl.

KA�to janA� 20 gjA�rat qA� s’i keni ditur pA�r AfA�rdita Dreshajn:

E urrej shiun dhe kam shumA� frikA� nga shiu (kam njA� arsye shumA� tA� fortA� pA�r kA�tA�).
Jam e A�mendur pas thonjve dhe flokA�ve tA� mia�� Duhet tA� jenA� perfektA�, ose ndryshe nuk dal nga salloni. Mikeshat mA� quajnA� a�?hair perfectionista�?, sepse po sa��mA� doli ngjyra qA� dua, parukierA�t kanA� punA� me muaa�� Edhe nA�se nuk ia dalim atA� ditA�, do tA� punojmA� disa ditA� rresht pA�r tA� arritur ngjyrA�n qA� duhet.
MA� pA�lqen kafja e ftohtA�, mA� shumA� se sa e ngrohta.
Jam shumA� kokA�fortA� dhe ia dal gjithnjA� tA� bA�het siA� dua unA�.


Flas 4 gjuhA�.
I dashuroj a�?Haribota��.
Kur dua, dua A�mendurisht.
Nga dita kur jemi lidhur, nuk jemi zA�nA� kurrA� me Kubin (kA�shtu i thA�rret AfA�rdita, tA� dashurit tA� saj Jakub Kindl) deri nA� atA� pikA� sa tA� mendojmA� ndarjen, qoftA� edhe pA�r vetA�m njA� ditA�.
Stresohem edhe pA�r gjA�nA� mA� tA� vogA�l.
NA� listA�n e telefonit tim a�?favoritesa�� kam 7 njerA�z dhe e para ndA�r to A�shtA� Jehona (motra e saj).
Ha shumA�, por ushtrohem shumA� nA� palestA�r.
Kam tA� njA�jtA�n adresA� email-i qA� nga mosha 12 vjeA�.

Kam qenA� nxA�nA�se me tA� gjitha 10-ta nA� shkollA�.
NA�se mA� pA�lqen njA� gjA�, i blej tA� gjitha ngjyrat e atij modeli.
NA� jetA�n e pA�rditshme nuk vesh kurrA� funde ose fustane, miqtA� mA� thonA� qA� ngjan mA� shumA� si A�un sesa si goc me kA�to veshje.
Jam shumA� e ndjeshme, prekem edhe duke parA� njA� film, ose duke dA�gjuar njA� histori nA� ekran.
E urrej rrA�mujA�n dhe papastA�rtinA�a�� PA�r kA�tA� arsye, gjithmonA� pA�rfundoj duke u marrA� vetA� me punA�t, edhe pasi ka ikur pastruesja.
Besoj nA� a�?karmaa��.
GjA�ja parA� qA� shoh tek njA� mashkull janA� kA�pucA�t.
Kam mA� shumA� se 100 palA� atlete.