07:23 / E Mërkurë, 13 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

AGK publikon raportin “Paraja publike e shpenzuar në media”

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës sot publikon raportin “Paraja publike e shpenzuar në media”, i cili do të mbahet në Qendrën Kulturore dhe Informative të BE-së.

Ky është edicioni i parë i publikimit të këtij raportit në të cilin janë publikuara të dhëna tejet relevante në lidhje me shpenzimin financiar të institucioneve shtetërore për informim publik për vitin 2016.