17:23 / E Martë, 21 Gusht 2018 / k.v

Ariu hëngri dhinë dhe hyri në shkollë…

Autoritetet rumune vranë një ari pasi hëngri një dhi dhe pastaj hyri në një shkollë në rrethin rumun Hargit.

Ariu u shfaq herët në mëngjes në një qytet në rrethin Hargit, duke frikësuar banorët, raporton AP.

Shkolla ishte e zbrazët për shkak të pushimeve verore dhe zyrtari lokal Sandor Petres tha se ariu sulmoi një dhi të një fshatari.

“Ne nuk mund ta shpëtojmë atë,” tha ai.

Autoritetet arritën të mbanin ariun në zonën e largët dhe e vranë.

Ndryshe, vlerësohet se janë rreth 6.000 arinj në Rumani.

Temat: