11:46 / E Premte, 19 Janar 2018

ART MOTION tani edhe në Pejë

Kompania Artmotion nga sot ka përfunduar shtrirjen e rrjetit në Pejë dhe tashmë është në treg për të gjithë klientët e rinj me ofertë atraktive, paguaj një muaj prej 15 euro dhe merr dy tjerë falas.

Mbi 120 kanale dhe shpejtësi deri në 20Mbs/sek,pa depozitë dhe instalimi falas .

Nr. Kontaktues: 038 60 60 50 /  045 55 00 22

Email: shitja@artmotion.net / info@artmotion.net

 

Temat: