07:11 / E Mërkurë, 24 Tetor 2018

Asgjësohen lodrat e rrezikshme për shëndetin e fëmijëve

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë pritet që të bëjë asgjësimin e të gjitha lodrave të tregut aziatik në Kosovë që janë vlerësuar të dëmshme për shëndetin e fëmijëve.

Kështu, sot në Komunën e Graçanicës do të asgjësohen lodrat që janë konfiskuar nga inspektorati i MTI-së.

Aktiviteti nis në ora 13:00./Indeksonline/

 

 

 

Temat: