15:52 / E Mërkurë, 05 Gusht 2020

Balta parandalon vjedhjen e avionëve në Slloveni

Një përpjekje për të vjedhur një aeroplan të vogël sportiv në Slloveni u parandalua nga një ngritje e lagësht, kështu që “rrëmbyesit” përfunduan në baltë ndërsa përpiqeshin të nisnin motorin dhe të fluturonin në drejtim të panjohur.

Ngjarja ka ndodhur natën midis të hënës dhe të martën në Imeno afër Podçetrtek, kur persona të panjohur hynë në hangarin, ku aeroklubi lokal mban avionët e tij.