13:50 / E Diele, 25 Mars 2018

Bllokohet kufiri Kosovë-Maqedoni

Gjatë ditës së sotme shumë qytetarë të Republikës së Kosovës ia kanë mësy Shkupit për ta kaluar të dielën paksa më ndryshe. Por, të njëjtit janë mbetur me orë të tëra në kolonë pasi që kufiri Kosovë- Maqedoni është  bllokuar.

Express ka mësuar se arsyeja e pritjeve dhe  kolonave të gjata të automjeteve është rënia e sistemit kompjuterik të kufirit.

Njëjtë ka ndodhur edhe gjatë ditës së shtunë.

Mos i humb