16:09 / E Enjte, 13 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

Dyshohet për mjet shpërthyes në Gazimestan, bllokohet rruga

Rruga në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë, përkatësisht në afërsi të Gazimestanit për disa orë është e bllokuar.

Kjo pasi në këtë rrugë është pranuar informata për një mjet të dyshimtë ku Policia e Kosovës ka bllokuar këtë rrugë për të kryer veprimet e nevojshme policore.

Zyrtarja për informim në Policinë Rajonale në Prishtinë, Flora Ahmeti për Indeksonline ka thënë se aktualisht policia e ka bllokuar segmentin në fjalë, ndërkohë që po kryhet hetimi preliminar lidhur me rrethanat e rastit.

 “Rrethorës 14:00, kemi pranuar informatën për një mjet te dyshimtë ne rrugënmagjistrale Prishtine – Mitrovice, përkatësisht në afërsi te fshatit Mazgit. Tegjitha njësitet policore te nevojshme për te menaxhuar me një situate te tille kanëdale ne vendin e ngjarjes dhe aktualisht janë duke ndërmarrë veprimet enevojshme operative dhe ato te ekzaminimit. Aktualisht policia ka bllokuarsegmentin rrugore ne fjale përderisa te kryhen veprimet e nevojshme policore,ndërkaq po asiston pjesëmarrësit ne trafik për rrugët alternative. Ndërkohë qepo kryhen veprimet e sipër cekura policia ka filluar një hetim preliminarlidhur me rrethanat qe karakterizojnë rastin”, ka thënë Ahmeti.

Pjesëmarrësit duhet të shfrytëzojnë rrugëta lternative, derisa njësia policore të kryejë hetimet enevojshme./Indeksonline/