14:59 / E Premte, 07 Dhjetor 2018

Rruga Kaçanik-Hani i Elezit mbyllet për 10 ditë

Ministria eInfrastrukturë ka njoftuar publikun se për shkak të vendosjes së trarëve nëUrën 407  dhe për sigurinë publike, mbyllja e paralajmëruar e rrugësnacionale N2 (Kaçanik – Hani i Elezit) prej ditës së  nesërme, e shtunë, 8 dhjetor 2018 do të vazhdojë  të mbetet embyllur deri të martën me 18 dhjetor.

Mbyllja e rrugës do të bëhet nga ora 07:00 deri në ora 17:00, transmeton Indeksonline.

MI ka kërkuar mirëkuptim nga pjesëmarrësit në komunikacion./Indeksonline/