16:14 / E Hënë, 02 Dhjetor 2019

BMW shpëtohet nga zjarri me ujëra të zeza

Një BMW e kishte përfshirë zjarri në rrug andaj vozitësi i kësaj veture u detyrua që të kërkojë ndihmë nga një cistern e cila ishte e mbushur me ujëra të zeza.

Mirëpo kështu BMW shpëtoi pa u djegur dhe për vozitësin e kësaj veture kjo cistern me ujëra të zeza ishte me të vërtetë fat./Indeksonline/.