07:44 / E Mërkurë, 09 Tetor 2019

BMW-ja synon një autonomi prej gati 600 km

BMW-ja gjermane planifikon që modeli i ri elektrik të ketë një autonomi prej afro 600 kilometrash.

BMW-ja do të lansojë në vitin 2021 SUV të gjithë-elektrike iNext që paraqiti në Panairin e veturave në Los Anxhelos këtë vit.

Automjeti ka të ngjarë të ketë një bateri 120 kWh, dhe BMW thotë se iNext do të jetë një makinë me përdorim të përditshëm.

BMW-ja do të prezantojë gjithashtu modelin elektrik të Serisë 1 në të njëjtin vit.