20:19 / E Enjte, 15 Mars 2018 / indeksADMonline

Boban Iliq i papenduar! Lirohet nga burgu dhe kërcënon shqiptarë

Boban Iliq i papenduar! Lirohet nga burgu dhe kërcënon ekipin e TV21 Ndryshe, në seancën e sotme në Gjykatën Themelore të Kumanovës janë thënë fjalët përfundimtare ku thuhet se bëhet rikualifikimi i lëndës së Almir Aliut, nga “vrasje” në “vepër të rëndë kundër sigurisë së njerëzve dhe mjeteve në komunikacion”.

Arsyeja e rikualifikimit të lëndës së Almir Aliut, sipas prokurores përgjegjëse, Suzana Kusigerska është sepse në fillim kur është ngritur aktakuza dëshmitë nga ekspertiza ligjore janë vonuar duke thënë gjithashtu se i akuzuari Boban Iliq ka kryer veprën penale në aksident trafiku duke rrezikuar sigurinë e këmbësorëve në gjendje të afektit emocional, apo pa paramendim.

Shikoni pamjet më poshtë