10:27 / E Diele, 11 Shkurt 2018

Çfarë ka bërë shteti për ju dhe çfarë keni bërë ju për shtetin?

Më 17 shkurt, Kosova shënon 10-vjetorin e shpalljes së pavarësisë së saj.

Disa nga të rinjtë e anketuar thonë se gjatë kësaj dekade të shtetësisë, Kosova nuk ka krijuar kushte të mira për të rinjtë dhe perspektivën e tyre.

Por, të pyetur se çfarë kanë bërë për shtetin, ata shprehen se pas studimeve, do të kontribuojnë për shtetin.

Më poshtë shikoni videon: