18:41 / E Premte, 26 Qershor 2020 / indeksADMonline

Dalin oraret e ndeshjeve në Ligën e Kombeve, ja kur luan Kosova e Shqipëria

UEFA sot ka publikuar edhe orarin e plotë për ndeshjet e gurpeve sezonin e ri në Ligën e Kombeve.

Kosova dhe Shqipëria janë pjesë e Ligës C.

“Dardanët” janë pjesë e Grupit 3 ku kundërshtar do të kenë Greqinë, Moldavinë dhe Sllovakinë.

Ndërsa në krahun tjetër Shqipëria, është pjesë e Grupit 4 me kundërshtarë: Lituani, Bjellorusi dhe Kazakistan.

Shikoni të gjitha ndeshjet dhe oraret e sezonit të ri në Ligën e Kombeve:

E enjte 3 shtator
A4 Germany vs Spain (20:45)
A4 Ukraine vs Switzerland (20:45)
B3 Russia vs Serbia (20:45)
B3 Turkey vs Hungary (20:45)
B4 Bulgaria vs Republic of Ireland (20:45)
B4 Finland vs Wales (20:45)
C3 Moldova vs Kosovo (20:45)
C3 Slovenia vs Greece (20:45)
D1 Faroe Islands vs Malta (20:45)
D1 Latvia vs Andorra (20:45)

E premte 4 shtator
A1 Italy vs Bosnia and Herzegovina (20:45)
A1 Netherlands vs Poland (20:45)
B1 Norway vs Austria (20:45)
B1 Romania vs Northern Ireland (20:45)
B2 Scotland vs Israel (20:45)
B2 Slovakia vs Czech Republic (20:45)
C4 Belarus vs Albania (20:45)
C4 Lithuania vs Kazakhstan (20:45)

E shtunë 5 shtator
C2 North Macedonia vs Armenia (15:00)
D2 Gibraltar vs San Marino (15:00)
A2 Iceland vs England (18:00)
C1 Azerbaijan vs Luxembourg (18:00)
C1 Cyprus vs Montenegro (18:00)
C2 Estonia vs Georgia (18:00)
A2 Denmark vs Belgium (20:45)
A3 Portugal vs Croatia (20:45)
A3 Sweden vs France (20:45)

DITA 2 E NDESHJEVE

E dielë 6 shtator
B4 Wales vs Bulgaria (15:00)
D1 Andorra vs Faroe Islands (15:00)
B3 Hungary vs Russia (18:00)
B4 Republic of Ireland vs Finland (18:00)
C3 Slovenia vs Moldova (18:00)
A4 Spain vs Ukraine (20:45)
A4 Switzerland vs Germany (20:45)
B3 Serbia vs Turkey (20:45)
C3 Kosovo vs Greece (20:45)
D1 Malta vs Latvia (20:45)

E hënë 7 shtator
C4 Kazakhstan vs Belarus (16:00)
A1 Bosnia and Herzegovina v Poland (20:45)
A1 Netherlands vs Italy (20:45)
B1 Austria vs Romania (20:45)
B1 Northern Ireland vs Norway (20:45)
B2 Czech Republic vs Scotland (20:45)
B2 Israel vs Slovakia (20:45)
C4 Albania vs Lithuania (20:45)

E martë 8 shtator
C2 Armenia vs Estonia (18:00)
C2 Georgia vs North Macedonia (18:00)
A2 Belgium vs Iceland (20:45)
A2 Denmark vs England (20:45)
A3 France vs Croatia (20:45)
A3 Sweden vs Portugal (20:45)
C1 Cyprus vs Azerbaijan (20:45)
C1 Luxembourg vs Montenegro (20:45)
D2 San Marino vs Liechtenstein (20:45)

DITA 3 E NDESHJEVE

E shtunë 10 tetor
C1 Luxembourg vs Cyprus (15:00)
C1 Montenegro vs Azerbaijan (15:00)
D1 Faroe Islands vs Latvia (18:00)
D2 Liechtenstein vs Gibraltar (18:00)
A4 Spain vs Switzerland (20:45)
A4 Ukraine vs Germany (20:45)
D1 Andorra vs Malta (20:45)

E dielë 11 tetor
B4 Republic of Ireland vs Wales (15:00)
C4 Kazakhstan vs Albania (15:00)
A1 Bosnia and Herzegovina vs Netherlands (18:00)
A2 England vs Belgium (18:00)
A3 Croatia vs Sweden (18:00)
B1 Norway vs Romania (18:00)
B4 Finland vs Bulgaria (18:00)
C2 Armenia vs Georgia (18:00)
C2 Estonia vs North Macedonia (18:00)
C4 Lithuania vs Belarus (18:00)
A1 Poland vs Italy (20:45)
A2 Iceland vs Denmark (20:45)
A3 France vs Portugal (20:45)
B1 Northern Ireland vs Austria (20:45)
B2 Israel vs Czech Republic (20:45)
B2 Scotland vs Slovakia (20:45)
B3 Russia vs Turkey (20:45)
B3 Serbia vs Hungary (20:45)
C3 Greece vs Moldova (20:45)
C3 Kosovo vs Slovenia (20:45)

DITA 4 E NDESHJEVE

E martë 13 tetor
C1 Azerbaijan vs Cyprus (18:00)
A4 Germany vs Switzerland (20:45)
A4 Ukraine vs Spain (20:45)
C1 Montenegro vs Luxembourg (20:45)
D1 Faroe Islands vs Andorra (20:45)
D1 Latvia vs Malta (20:45)
D2 Liechtenstein vs San Marino (20:45)

E mërkurë 14 tetor
B4 Finland vs Republic of Ireland (18:00)
A1 Italy vs Netherlands (20:45)
A1 Poland vs Bosnia and Herzegovina (20:45)
A2 England vs Denmark (20:45)
A2 Iceland vs Belgium (20:45)
A3 Croatia vs France (20:45)
A3 Portugal vs Sweden (20:45)
B1 Norway vs Northern Ireland (20:45)
B1 Romania vs Austria (20:45)
B2 Scotland vs Czech Republic (15:00)
B2 Slovakia vs Israel (20:45)
B3 Russia vs Hungary (20:45)
B3 Turkey vs Serbia (20:45)
B4 Bulgaria vs Wales (20:45)
C2 Estonia vs Armenia (20:45)
C2 North Macedonia vs Georgia (20:45)
C3 Greece vs Kosovo (20:45)
C3 Moldova vs Slovenia (20:45)
C4 Belarus vs Kazakhstan (20:45)
C4 Lithuania vs Albania (20:45)

DITA 5 E NDESHJEVE

E shtunë 14 nëntor
D1 Malta vs Andorra (15:00)
D2 San Marino vs Gibraltar (15:00)
C1 Azerbaijan vs Montenegro (18:00)
C1 Cyprus vs Luxembourg (18:00)
D1 Latvia vs Faroe Islands (18:00)
A3 Portugal vs France (20:45)
A3 Sweden vs Croatia (20:45)
A4 Germany vs Ukraine (20:45)
A4 Switzerland vs Spain (20:45)

Sunday 15 November
B2 Slovakia vs Scotland (15:00)
C2 North Macedonia vs Estonia (15:00)
A1 Netherlands vs Bosnia and Herzegovina (18:00)
B3 Turkey vs Russia (18:00)
B4 Bulgaria vs Finland (18:00)
B4 Wales v Republic of Ireland (18:00)
C2 Georgia vs Armenia (18:00)
C4 Albania vs Kazakhstan (18:00)
C4 Belarus vs Lithuania (18:00)
A1 Italy vs Poland (20:45)
A2 Belgium vs England (20:45)
A2 Denmark vs Iceland (20:45)
B1 Austria vs Northern Ireland (20:45)
B1 Romania vs Norway (20:45)
B2 Czech Republic vs Israel (20:45)
B3 Hungary vs Serbia (20:45)
C3 Moldova vs Greece (20:45)
C3 Slovenia vs Kosovo (20:45)

DITA 6 E NDESHJEVE

E martë 17 nëntor
A3 Croatia vs Portugal (20:45)
A3 France vs Sweden (20:45)
A4 Spain vs Germany (20:45)
A4 Switzerland vs Ukraine (20:45)
C1 Luxembourg vs Azerbaijan (20:45)
C1 Montenegro vs Cyprus (20:45)
D1 Andorra vs Latvia (20:45)
D1 Malta vs Faroe Islands (20:45)
D2 Gibraltar vs Liechtenstein (20:45)

E mërkurë 18 nëntor
C4 Albania vs Belarus (16:00)
C4 Kazakhstan vs Lithuania (16:00)
C2 Armenia vs North Macedonia (18:00)
C2 Georgia vs Estonia (18:00)
A1 Bosnia and Herzegovina vs Italy (20:45)
A1 Poland vs Netherlands (20:45)
A2 Belgium vs Denmark (20:45)
A2 England vs Iceland (20:45)
B1 Austria vs Norway (20:45)
B1 Northern Ireland vs Romania (20:45)
B2 Czech Republic vs Slovakia (20:45)
B2 Israel vs Scotland (20:45)
B3 Hungary vs Turkey (20:45)
B3 Serbia vs Russia (20:45)
B4 Republic of Ireland vs Bulgaria (20:45)
B4 Wales vs Finland (20:45)
C3 Greece vs Slovenia (20:45)
C3 Kosovo vs Moldova (20:45)