12:58 / E Hënë, 16 Prill 2018

Delawie nA� GjakovA�, jep mbA�shtetjen amerikane pA�r projektet e kA�saj komune

KomunA�n e GjakovA�s sot e ka vizituar Ambasadori amerikan nA� KosovA�, A�Greg Delawie cili ka zhvilluar takim me kryetarin e KomunA�s sA� GjakovA�s, Ardian Gjini.

NA� kA�tA� takim Gjini, ka informuar ambasadorin Amerikan lidhur me projektet qA� tashmA� kanA� filluar si dhe pA�r planin katA�r vjeA�ar tA� punA�s sA� KomunA�s sA� GjakovA�s.

Ambasadori Delawie, ka theksuar qA� shteti amerikan gjithmonA� do tA� jap ndihmA�n e pa kursyer tA� tij nA� projektet pA�r zhvillimin e komunave./Indeksonline/