09:40 / E Premte, 12 Janar 2018

Dizajnerët e Audi A7 të re thonë se kjo makinë është speciale

Të gjithë projektuesit e makinave, kuptohet, janë krenarë për punën e tyre, pa marrë parasysh se çfarë mendon publiku për këtë. Megjithatë, dy personat përgjegjës për pamjen e A7 Sportback të ri ndjejnë se kanë krijuar diçka vërtet të veçantë.

Sipas stilistëve të jashtëm Andreas Koglin dhe Sebastian Russo, disa nga linjat e A7, të tilla si linja e ulët e shpatullave ose si të gjitha ato që vijnë së bashku mbi harkun e rrotave të pasme, janë të reja për Audi.

Për më tepër, ata janë veçanërisht të kënaqur me rripin horizontal të dritave në pjesën e pasme, e cila, Russo mendon e bën A7 të duket si një UFO kur shihet nga prapa nga një distancë e caktuar.

Një tjetër tipar interesant i dizajnit të A7 është kapaku i karburantit i tij, i cili aktualisht është duke kaluar nëpër një nga linjat kryesore të dizajnit të makinës, duke kërkuar kështu një punë shtesë nga departamenti i inxhinierisë për shkak të pozicionimit të tij.

Nga shkëputja, Audi donte të sigurohej që A7 Sportback i ri do të ishte më i bukur se paraardhësi i tij, si dhe shumë më sportiv se A8. Tani, në sajë të stilit të lëmuar, për të mos përmendur grilën e gjerë që është pozicionuar më poshtë se A8 për një vështrim më agresiv, të dy synimet duket se janë arritur. /IndeksOnline/