08:15 / E Mërkurë, 14 Shkurt 2018

Drejtori dhe Inspektori i AKI-së, takim me deputetët

Sot deputetët, anëtarë të Komisionit për Mbikëqyrje të Agjencisë Kosovare për Inteligjencë mbajnë mbledhje.

Në takim janë të ftuar drejtori i AKI-së Driton Gashi dhe Inspektori i Përgjithshëm Shkelzen Sopjani.

Temat: