15:34 / E Mërkurë, 11 Korrik 2018

E çuditshme, fëmija me ngjyrë s’kishte parë kurrë njeri të bardhë, nga frika fillon të qaj (Video)

Një njeri i bardhë i quajtur Paul Blair udhëtoi për herë të parë në Ganë, ku takoi shumë njerëz me ngjyrë, në mesin e tyre edhe një fëmijë.

Por, takimi nuk ishte aq i këndshëm për të dyja palët, pasi fëmija nuk e mirëpriti takimin me dikë që nuk është i llojit të vet, transmeton Indeksonline.

Fëmija me ngjyrë filloi të qaj kur e pa Paulin që ishte i bardhë, e jo sikurse ata i tëri i zi. Babai i djalit nuk mundi ta qetësonte atë që qonte, derisa ishte fshehur në një vrimë për të mos dal jashtë.

Pas disa tentimeve, babai e bindi të birin se gjithçka ishte në rregull dhe se nuk ka rrezik nga Pauli. /Indeksonline/

Temat: