13:54 / E Mërkurë, 10 Janar 2018 / indeksADMonline

E dashura e tradhtoi, kërkon përgjigje a të kthehet me të apo jo

E dashura ime është 24 vjeç, unë jam 23 vjeç dhe ne jetojmë së bashku për një vit.

Që kur ishim së bashku, ajo doli çdo mbrëmje dhe çdo fundjavë, transmeton Indeksonline.

Përfundimisht vendosa të kapja sendet e mia dhe të kthehesha te prindërit e mi, por ajo më premtoi se do të rrinte më shumë në shtëpi nëse do të kthehesha.

Disa ditë më vonë ajo më tregoi se në njërën nga netët që kishte dalur, ka pasur seks me një mashkull që e kishte njoftuar në një klub natën.
Ajo tha se ai ishte shumë më i mirë në seks se unë dhe ajo nuk e kishte kuptuar se çfarë i mungonte deri atëherë.

A jam gabim që ende e dëshiroj atë nëse ajo pranon të mos shoqërohet me meshkuj të tjerë? Apo duhet të lëviz vetëm?

Përgjigja e psikologës: Ju nuk doni të ndjeheni si burgosës i saj. Thuaj që ju doni vetëm të qëndroni me të nëse dëshiron të kalojë më shumë kohë me ju. Përndryshe pse ju duhet?

Ajo që tha për seksin ishte shumë e dëmshme. A keni folur ju dy rreth asaj se si të përmirësoni jetën tuaj seksuale? Nuk do të funksionojë nëse nuk e bëni./Indeksonline/