21:25 / E Martë, 10 Prill 2018 / indeksADMonline

E dashura nuk ia bënë qefin, shkon të një prostitutë…

E fejuara ime nuk beson në marrëdhënien seksuale para martesës, kështu që unë po mashtroj me një prostitutë

Unë kam qenë i angazhuar me vajzën e ëndrrave të mia për më shumë se një vit. Ajo është 23 vjeç, unë jam 28 vjeç.

E dija që ajo ishte ajo për mua në çastin kur i vura sytë. Por, ajo nuk do të ketë marrëdhënie seksuale me mua për shkak të pikëpamjeve të saj fetare.

Ajo mendon se do të ishte krejtësisht e gabuar të ndodh para martesës, kështu që duhet pritur deri në martesë, shkruan ‘The Sun’, përcjell Indeksonline.

Ne kemi një kontakt fizik dhe i japim njëri-tjetrit kënaqësi por nuk është e njëjtë me marrëdhëniet seksuale të duhura që dua me të.

Kam qenë aq i frustruar sa që kam kontaktuar një mik dhe me ka treguar se ku gjenden prostitutat.

Tani kam përdorur të njëjtën punonjëse seksuale tre herë.

Isha nervoz sepse nuk kisha bërë kurrë diçka të tillë më parë.

Vajza ishte e bukur, por seksi ishte mekanik dhe i ftohtë. Nuk ishte lloji seksi që shpresoja se do të ishte, por të paktën ishte një lehtësim.

Kam përdorur një prezervativ, sepse unë kam qenë i tmerruar kur kam marrë një infeksion dhe e kam kaluar atë. Tani kam përdorur të njëjtën punonjëse seksuale tre herë.

Nëse nusja ime ndonjëherë zbulon, kjo do të jetë fundi i së ardhmes që kemi planifikuar së bashku.