15:22 / E Hënë, 19 Mars 2018 / indeksADMonline

E dua të dashurën time, por gjithmonë e tradhtojë ashtu siç prishi çdo gjë tjetër

Unë jam duke u përpjekur të bëj më të mirën time, por vazhdojë ta prishi atë.

Unë jam një mbeturinë në marrëdhënie dhe dhënien e gjërave.

Unë jam 19 vjeç dhe ndihem sikur nuk ka asgjë për mua.

E dashura ime e bukur është e duruar, por jam i tmerrshëm dhe nuk mund t’i qëndrojë besnik.

Unë gënjej dhe mashtroj dhe nuk e di pse e bëj këtë.

Unë jam 19 vjeç dhe punoj. Më pëlqen puna ime, por unë jam i çorganizuar dhe nuk kam motivim.

Ndihem sikurse të gjithë të tjerët e menaxhojnë mirë punën e tyre- por jo edhe unë. Unë dua të bëhem një individ i vete disiplinuar dhe i respektuar, por nuk kam ide se si të ndryshojë qëndrimin tim dhe mentalitetin tim.

Përgjigja: Ju nuk jeni i vetmi i moshës suaj që luftoni për t’u organizuar.

Bëni një listë në çdo mbrëmje të asaj që ju duhet të bëni ditën tjetër, duke filluar me ato më urgjentet.

Pyetni babain tuaj për këshilla rreth menaxhimit të parave.

Ashtu, punoni më shumë edhe për marrëdhënien tuaj, mundohu të qëndrosh më gjatë me të dashurën tuaj dhe t’i largoni sytë nga tjerat./Indeksonline/