15:29 / E Martë, 16 Janar 2018 / indeksADMonline

E ndan Golf 2-shin në dysh, e shkurton, por ndizet përsëri

Ky mund të jetë VW Golf 2 më i vogël që keni parë ndonjëherë.

Ky projekt do t’ju tregojë se çdo gjë është e mundshme me pak imagjinatë dhe njohuri të mirë të modifikimeve.

Ky djalosh, i quajtur Milo, arriti të shkurtoi gjatësinë e makinës duke lidhur pjesën e pasme dhe të përparme të makinës.

Pas gjithë asaj pune, Golfi ndizet përsëri dhe është në gjendje të ecë, por sigurisht, jo si në gjendjen e mëparshme normale. /IndeksOnline/