14:24 / E Mërkurë, 31 Janar 2018 / indeksADMonline

E pa besueshme, evoluimi i miut pastrohet si një qenie njerëzore (Video)

Videoja e cila është pasuar nga shumë reagime në rrejtët sociale që prej publikimit të saj, ka nxjerrë në pah se minjtë janë duke evoluar si specie.

Miu shihet duke u pastruar sikur të ishte një qenie njerëzore.

Video u ngarkua nga Yeze Korea nga Peruja në YouTube.

Ai u bë viral, por shpejt nisi një ortek diskutimesh në lidhje me atë nëse ishte foto-montim apo jo.

Kjo kafshë i ngjan një Pakarane, tha Dëas Krencel, një biolog i specializuar në evolucionin e botës së gjallë, sipas Newsweek.

Pakarana është një specie e brejtësit më e madhe se hamsters dhe minjtë që banojnë në zonën e Amerikës së Jugut, mund të qëndrojë në këmbët e prapme i cili nuk është i rrezikshëm për njerëzit. /Indeksonline/

Temat: