15:28 / E Martë, 17 Maj 2022 / B O

E parkoi BMW-në në park, por shikojeni çfarë i ndodhi më pas

Shoferi i një BMW-je në Zagreb mori një befasi të pakëndshme. Ai vendosi të parkojë makinën e tij në trotuar në mes të një parku në zonën e Stenjevacit të Zagrebit.

Parkimi i tillë duket se ka zemëruar banorët e asaj lagje.

Makina i është mbështjellur me “celofan” dhe i është vendosur një shirit. Krejt kjo si shenjë dënimi për parkingun joadekuat./Indeksonline/